+31 (0)26 - 2020382 info@benidormtrainingskampen.nl

Trainingsfaciliteiten

Acht velden - Salou trainingskampen.nl


Velden
Voor het trainingskamp worden de Antiono Lopez velden gebruikt in hartje Benidorm. Het sportcomplex bestaat uit 2 velden, kleedkamers en een kleine kantine / bar voor eventuele supporters en/of sponsoren. Vorig jaar zijn deze velden voorzien van nieuw kunstgras, hierdoor behoren de velden tot een van de betere kusntgrasvelden in de regio.

De velden liggen op 400 meter afstand vanaf het hotel. Deze afstand is dus prima als team te belopen. Doordat de velden in het centrum van Benidorm liggen zijn ze omringt door hoogbouw en heeft u tijdens de trainingen altijd de prachtige skyline van Benidorm en de schitterende bergen op de achtergrond. 

 

Trainingen en oefenwedstrijden
Een training heeft een standaard sessie van 90 minuten. Naast trainingen is het ook mogelijk om een oefenwedstrijd te spelen. Dit kan een lokale opponent zijn, echter ook een andere club. Een oefenwedstrijd kan zowel op de Antiono Lopez locatie worden ingepland als op een ander topveld in de regio, bijvoorbeeld bij de lokale opponent. 

Strandtrainingen
Met het strand op 800 meter afstand lopen liggen ook hier veel mogelijkheden. Het brede strand is voorzien van volleybalvelden en biedt door de lengte van het strand en de promenade ook volop hardloop mogelijkheden. Langs het strand bevinden zich enkele strandtentjes voor eventuele toeschouwers. Aan het einde van het strand bevinden zich rotsen met enkele looppaden omhoog. Ideaal om mee tenemen in een trainingsessie. 

Zwembad, sauna, stoombad - Saloutrainingskampen.nl

Wij helpen u graag verder met het boeken van uw trainingskamp.
Neem vrijblijvend contact op of via het contactformulier.

Neem contact op

Mis niets met de Benidorm trainingskampen nieuwsbrief!

Blijft u graag op de hoogte van de laatste nieuwtjes, leuke acties,
bijzondere aanbiedingen en de meest actuele folder?
U vindt het allemaal in onze nieuwsbrief.

Bedankt voor uw inschrijving!