+31 (0)26 - 2020382 info@benidormtrainingskampen.nl

Accommodatie

Accommodatie - Saloutrainingskampen.nl

Accommodatie

Het hotel waar u zult verblijven ligt in hartje Benidorm. Toeristische winkeltjes, horecagelegenheden en het casino liggen allemaal op loopafstand. Ook het Playa de Levante strand ligt op enkele minuten lopen. Door de gunstige ligging van het hotel ten opzichte van het veld is er geen shuttledienst nodig voor een training. 

Het hotel zelf beschikt over een buitenzwembad, een lobby, een bar, een restaurant, speelruimte met speelautomaten en biljartmogelijkheden. De maaltijden in het hotel zijn op basis van buffetvorm in het restaurant. De maatlijden bestaan uit een grote variëteit aan gerechten uit de Mediterrane en continentale keuken. Vanuit het restaurant heeft u uitzicht op het buitenzwembad en het terras. 

Wassen is ook mogelijk. Het hotel maakt namelijk gebruik van een externe wasservice. Indien de was voor 19.00 uur is ingeleverd, wordt het keurig binnen 24 uur voor u gewassen. 

Verblijf

Het hotel heeft enkel pas gerenoveerde tweepersoonskamers verdeeld over 10 verdiepingen. De kamers zijn allemaal voorzien van complete badkamer, een balkon, airconditioning, verwarming, telefoon televisie en een huurkluisje. Alle kamer zijn bovendien voorzien van een goede en gratis Wifi verbinding.


Wij helpen u graag verder met het boeken van uw trainingskamp.
Neem vrijblijvend contact op of via het contactformulier.

Neem contact op

Mis niets met de Benidorm trainingskampen nieuwsbrief!

Blijft u graag op de hoogte van de laatste nieuwtjes, leuke acties,
bijzondere aanbiedingen en de meest actuele folder?
U vindt het allemaal in onze nieuwsbrief.

Bedankt voor uw inschrijving!